Norsk språk English language
Kontakt oss

Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – 6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no 

Ståle Hatløy
Daglig leder

+47 70 01 99 20 
stale@hatloy.no 

Stian Hildre
Salg/Service

+47 913 47 192
stian@hatloy.no 

logo.png
 
 
 

Silver Fox Avant

fox_avant_8_web.jpg
Informasjon
Merke: Silver
Lende i cm: 485
Bredde: 194
Motor inkl.: Ja
Motormerke: Honda
Motortype: 40Hk
Motorstr.: 40 - 50 hk
Drivstoff: Bensin
Vekt: 400
Materiale: Aluminium/Glassfiber
Farge: Grå
Sitteplasser: 5
Utstyr
 

Fox Avant er en båtmodell designet spesielt for familie- og fritidsbrukere, noe man legger merke til ved dens omfattende og komfortable utstyrsnivå. Standardutstyr inkluderer blant annet en justerbar vindbeskyttelse mellom pulpitene, svingbare komfortstoler for fører og passasjer, samt polstret akterbenk.

Det finnes et rikt utvalg av oppbevaringsrom der alle passasjerenes eiendeler forblir tørre under turen, uavhengig av vær og vind. Sitteplassen bak pulpitene er ststor, som i seg selv gir båten en karakteristisk feriefølelse for hele familien. Fox Avant er et utmerket valg for store innsjøer, dagsturer og opplevelsesturer i skjærgården.

Solide rekker gjør det trygt å gå ombord forfra, samtidig som det er lettere å buksere båten mens man står på land. Når du trår ned i båten, finner du et langt lagringsrom i en romslige bauen. Her er det plass til for eksempel en sammenleggbar stol, eller en kjøleboks. Det er også et lett tilgjengelig, låsbart rom under det bakre setet, i tillegg til god lagringsplass til doble bensintanker og plass til småting og vannflaske i konsollen.

Setet er utformet slik at det er behagelig å manøvrere, enten du står eller sitter ned. Instumentene og plotter en (ekstrautstyr) er lett synlige og tilgjengelige. Bak den store vindskjermen er det god vindbeskyttelse for to personer, noe som er en stor fordel når du operer båten alene sammen med et barn.

Eagle WA
Eagle_WA_650.jpg
Informasjon
Lende i cm: 650
Bredde: 2,40
Motorstr.: 175
Vekt: 900
Farge: Sølv

Eagle WA er bygget for hav og kystfarvann og passer perfekt på store vann: til fiske, som transportbåt og som fritidsbåt. Det 630 cm lange skroget er konstruert for krevende kjøring og garanterer stabil gange i hardt vær. Båtdekket har enda mer plass slik at du uhindret kan trøtte ut fisken. Med det store tillbehørsprogrammet kan båten enkelt tilpasses som en ypperlig trollingbåt. Som i alle Silverbåter gjør AluFibre™-konstruksjonen rengøringen av båten til en lek. Ingen fiskelukt blir igjen i båtens dørk og fuger for å minne om fiskelykken.

SILVER
Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – N-6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no