Norsk språk English language
Kontakt oss

Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – 6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no 

Ståle Hatløy
Daglig leder

+47 70 01 99 20 
stale@hatloy.no 

Stian Hildre
Salg/Service

+47 913 47 192
stian@hatloy.no 

logo.png
 
 
 

Silver 545CC By Faster

faster_545_cc_16_act_e_01_preview.jpg
Informasjon
Type: Skjærgårdsjeep
Merke: Silver
Årsmodell: 2016
Lende i cm: 545
Bredde: 210
Motor inkl.: Ja
Motormerke: Honda
Motortype: 80HK
Motorstr.: 80 - 115Hk
Drivstoff: Bensin
Vekt: 670
Materiale: Aluminium
Farge: Alu
Sitteplasser: 8
Utstyr
 


For sesongen 2016 lanserer Silver en ny båt med baugrampen som passer både budsjett og varierende behov. 545 CC er en båt med en midtkonsoll som man sitter trygt bak i to gode stoler.  Den kommer utstyrt med en 88 cm bred elektronisk styrt baugrampe. Modellen er meget godt utstyrt som standard og enkel å tilpasse til eget bruk.

Den nye 545-modellen skrog med en 18 ° V-bunn uten bordganger, sikrer en jevn og balansert drift selv i sterkere bølger. Den godt designet skrogformen gir båten særdeles god kjørbarhet, til tross for baugen rampen. 545 oppnår lett en toppfart på rundt 34 knop (100 hk) -  med fire-person belastning. Takket være baugrampen er  ombordstigning på naturlige strender enklere enn noensinne. Baugrampen gjør det svært enkelt å laste ombord større og tung gjenstander- transporterer enkelt eksempel trillebårer, tohjulinger og mini quad sykler til og fra hytta. Baugen rampe styres elektronisk enten via strømbryteren på betjeningskonsollen dashbordet eller ved hjelp av den trådløse fjernkontrollen er inkludert som standard i båtens pris.

Standard utstyrsnivå er svært omfattende. Standard utstyret inkluderer hydraulisk styring, Troll Control funksjonen for fiske, en Raymarine A78 -multifunktionsdisplay med Chirp -ekolod, Securmark tyverimerking, to uavhengige båt seter og et bredt akterbenk / sete boksen montert på skinnen. Hendig festeskinner med quick-release. Med hjelp av tilbehør som er montert på skinner, kan du enkelt tilpasse båten etter dine egne behov og preferanser. På listen over ekstrautstyr, se f.eks forskjellige størrelser, sete / oppbevaringsbokser, akter deksel, komfort -säten, trim tabs, ventilseter og lastesurre lenker.

Båten er perfekt for tjenesteytere og fiske, hvor dykking og allsidig lastbærering er nødvendig! Båten er designet og produsert fra start til slutt for hånd på Juha Snell Oy fabrikk i Tuusula, Finland, like nord for Helsinki.

Eagle WA
Eagle_WA_650.jpg
Informasjon
Lende i cm: 650
Bredde: 2,40
Motorstr.: 175
Vekt: 900
Farge: Sølv

Eagle WA er bygget for hav og kystfarvann og passer perfekt på store vann: til fiske, som transportbåt og som fritidsbåt. Det 630 cm lange skroget er konstruert for krevende kjøring og garanterer stabil gange i hardt vær. Båtdekket har enda mer plass slik at du uhindret kan trøtte ut fisken. Med det store tillbehørsprogrammet kan båten enkelt tilpasses som en ypperlig trollingbåt. Som i alle Silverbåter gjør AluFibre™-konstruksjonen rengøringen av båten til en lek. Ingen fiskelukt blir igjen i båtens dørk og fuger for å minne om fiskelykken.

SILVER
Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – N-6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no