Norsk språk English language
Kontakt oss

Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – 6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no 

Ståle Hatløy
Daglig leder

+47 70 01 99 20 
stale@hatloy.no 

Stian Hildre
Salg/Service

+47 913 47 192
stian@hatloy.no 

logo.png
 
 
 

AMT 150 R

pim-1107994-32835-product-amt-150-r-image4.jpg
Informasjon
Merke: Amt
Lengde i fot: 15
Lende i cm: 450
Bredde: 195
Motor inkl.: Ja
Motormerke: Honda
Motortype: 30 Hk
Motorstr.: 30 - 50Hk
Drivstoff: Bensin
Vekt: 350
Materiale: Glassfiber
Farge: Hvit
Sitteplasser: 5
Utstyr
 • Rekker
 • Pullert
 • Håndtak
 • Badestige
 • Lanterner
 • Nfb Styring
 • Reserve bensinkanne
 • Låsbare Oppbevaringsrom og hengelås Abloy
 • Putesett
 • Brannslukkings apparat
 • 12V Uttak
 • Dregg m/tauverk
 • 4 stk fendere
 • Båtshake/padleåre

I løpet av de siste fem årene har AMT raskt erobret store deler av båtmarkedet i over "5 meter klassen". Vi kan nå stolt presentere vår nyeste båt – AMT 150R, som bringer merkets anerkjent kvalitet til den populære "4,5 meter klassen". Dette betyr at et større antall båtfolk vil ha mulighet til å nyte AMT’s unike sjøegenskaper, topp finish og unike kvalitet. Nå som dette blir tilgjengelig i det rimelige pris siktet. Den nye båten har alle de typiske karakteristikkene fra AMT’s produksjons filosofi. Det dette som har gjort dette båtmerket til en av de mest populære båtmerkene i Norden.

En båt som garantert vil overraske deg med sitt store innvendige volum, og sikre og stabile sjøegenskaper.
AMT båtene har meget gode sjøegenskaper, uansett vær og føre. Den helt nye AMT 150R er ikke et unntak. Skroget er bygget med de samme solide og robuste løsningene som sine større søsken. Fagpressen lovpriser disse velbygde båtene. Den dype V-bunn gir en behagelig og myk gange i sjøen, og den brede baugen leder effektivt sjøsprøyten vekk fra fører og passasjerer under hele turen. På grunn av sitt solide skrog, er båten holdbar og stabil, noe som gjør den meget trygg, men også leken...

Økonomisk i innkjøp og drift, samt en suveren annenhåndsverdi
AMT 150 R er en lett båt som klarer seg med lite motorkraft. Med en 30 hk motor oppnår båten en fart på hele 25 knop med to personer om bord, noe som er tilstrekkelig for å flytte seg raskt og effektivt til sjøs. AMT 150 R er rimelige i innkjøp og drift, samt at vi vet at AMT har en meget god annenhåndsverdi. Det gjør denne båtpakken til en meget økonomisk løsning. Båten er lett og transportere, og enkel sett ut på sjøen for en person, noe som er praktisk om man har behov for båten flere steder, eller om man ønsker å ta med seg båten på tur bak bilen – det vil garantert gi mange nye oppleveleser.

Sikkerhet - er AMT sin desidert største fordel! Høyt fribord gir god sikkerhet, ly og bekymringsløse reiser med god komfort for alle om bord. Komforten og sikkerheten er forbedret med det usenkbare konseptet "Alltid til land"- dette er et konsept som de større AMT-modellene er vel kjent for, samt AMT’s egen utviklede «blokkeringsfrie» selvdrenerende teknikk.

Allsidighet
Den nye AMT 150 R appellerer til et bredt publikum. Det er en enkel båt til bruk på sommerhytten eller som en stilfull og elegant fritidsbåt for bruk til de by nære områdene. På grunn av den gode sikkerheten, så er båten velegnet for familier som trenger båt til transport og fiske, eller for unge mennesker som liker det sporty og lekene båtlivet med vannski og tube. Båten er stabil og lett, enkel å rengjøre, noe som gjør det meget godt egnet for fiske og annet sjøliv.Er AMT sin desidert største fordel! Høyt fribord gir god sikkerhet, ly og bekymringsløse reiser med god komfort for alle om bord. Komforten og sikkerheten er forbedret med det usenkbare konseptet "Alltid til land"- dette er et konsept som de større AMT-modellene er vel kjent for, samt AMT’s egen utviklede «blokkeringsfrie» selvdrenerende teknikk.AMT 150 R er en lett båt som klarer seg med lite motorkraft. Med en 30 hk motor oppnår båten en fart på hele 25 knop med to personer om bord, noe som er tilstrekkelig for å flytte seg raskt og effektivt til sjøs. AMT 150 R er rimelige i innkjøp og drift, samt at vi vet at AMT har en meget god annenhåndsverdi. Det gjør denne båtpakken til en meget økonomisk løsning. Båten er lett og transportere, og enkel sett ut på sjøen for en person, noe som er praktisk om man har behov for båten flere steder, eller om man ønsker å ta med seg båten på tur bak bilen – det vil garantert gi mange nye oppleveleser.

AMT
Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – N-6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no