fb_icon.png
Kontakt oss

Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – 6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no 

Ståle Hatløy
Daglig leder

+47 70 01 99 20 
stale@hatloy.no 

Stian Hildre
Salg/Service

+47 913 47 192
stian@hatloy.no 

logo.png
 
 
 

Kymco

Agility RS 50 Naked 2T

Aguility RS Naked 50 er det sporty og frekke medlemmet i AGILITY familien.

I hjertet av denne lette speedsteren sitter en velprøvd totaktsmotor, som spontant overfører hvert drag på gassen til hemningsløs akselerasjon. Denne lettheten er også synlig i det visuelle designet.

Førerplassen, med sporty instrumentering rundt styret i ”naken” stil, gir Agility RS 50 Naked sin egen karakter, og fullender en scooter full av adrenalin og egenart.

Gilera

50Cc Gir 

Skriv ingress her

Gilera RCR er en offroad sykkel for uredde gutter og jenter som går og drømmer om en karriere som offroadkjører. Sykkelen er like morsom til sportsbruk som til kjøring i hverdagen. Delene til RCR er som på en ekte enduro, laget for å oppføre
seg eksemplarisk under alle vær- og kjøreforhold.

 

SMT 50 er supermotarden med stor bevegelighet og et enduro utseendet med
utgangspunkt i gatesykkelen. Gilera SMT er en innovativ 50cc supermotard og er laget for å overraske. Størrelsen og teknologien gjør SMT til den ideelle
sykkelen for deg som har bestemt deg for et liv i motorsykkelverdenen.

Gilera

Runner 50

Runner SP 50 er utviklet spesielt for personer som ønsker maksimalt sportspreg kombinert med oppsiktsvekkende design og aerodynamikk. Her får du
ren kjøreglede i alle svinger, takket være motoreffekten og kjøreposisjonen som gir perfekt kontroll over bakhjulet.

Aprilia

SR 50 R / Factory

Aprilia SR 50 R representerer en milepæl i historien av 50 ccm scootere.

SR 50 var verdens aller første supersportscooter, og har helt siden introduksjonen blitt forsøkt kopiert og etterlignet, men til ingen nytte. Aprilia SR 50 er fortsatt den ubestridte lederen, med tekniske oppgraderinger som gjennom årene kontinuerlig har økt forspranget mer og mer. SR 50 var også første scooter med væskekjøling og to skivebremser.

APRILIA SR R 50 er legenden som blir bedre og bedre. Hvert år! Når SR 50 først kom ut var den allerede i en klasse for seg selv. “Sports scooter” kategorien ble opprettet spesielt for den. SR 50 har et aggresivt design, inspirert av RSV 1000 R Factory, men den er så mye mer enn bare et lekkert utseende.
SR 50 viderefører mangfoldige tekniske løsninger arvet direkte fra Aprilias verdensledende maxiscootere for å gi deg det beste utstyret og det høyeste nivået av aktiv sikkerhet som finnes. Med garanterte prestasjoner er den nye SR en garantert suksess-historie!

Aprilia SR 50 R er tydelig inspirert av sine supersports søsken og bærer sine lavprofils sportsdekk med stolthet.

APRILIA SR R FACTORY 50 har siden den ble introdusert vært den foretrukne scooteren til Aprilias racing team. Den er førstevalget for å komme seg raskt mellom pit lane og paddocken. Aprilias beste førere er også glade i å farte rundt i byen på sine SR 50’er i total frihet. Akkurat slik som deg.

Vespa

Primavera 50 2T/4T

 

Den første Vespa Primavera ble avduket i 1968.

Dette var året da den moderne ungdomsgenerasjonen oppdaget sin frihetslengsel: Året da tradisjonelle former ble brutt ned, og den vestlige kultur forandret historien for all fremtid. Fra universitetene i California til studenttorgene i Paris stod det fram en gruppe unge mennesker som forlangte sin plass i fremste rekke av et samfunn i rask endring.

Vespa Primavera så dagens lys midt i dette kaoset av ideer og lidenskap, og ble raskt et ikon ved å gjøre to hjul og en motor tilgjengelig for en verden i bevegelse, noe som gjorde den til en legende i en uforglemmelig tidsepoke.

Smart og moderne, lettkjørt og full av overskudd - Vespa Primavera var et friskt pust i en verden som lengtet etter forandring. Den ble en av de mest holdbare og best likte modellene i hele Vespas historie.

Vespa Primavera er tilbake i dag, med et vell av de samme verdiene som skapte legenden. Ungdommelig, nyskapende, teknologisk banebrytende, lettkjørt og dynamisk, med øye for miljøet som den er et naturlig midtpunkt i - Vespa Primavera tar med seg arven av friskhet og livsglede fra kultikonet i Vespa historien inn i framtiden. Den nye Vespa Primavera adopterer også noe av stilen og de tekniske egenskapene til Vespa 946, den mest teknologisk avanserte modellen noensinne.

 

Hatløy Maritime AS

Nesevegen 40 – 6065 Ulsteinvik
+47 70 01 99 20
firmapost@hatloy.no